3D CHANGER konfigurátor celopološných polepov

Neustálym úsilím WrapStyle je posúvať hranice, vytvárať úžasná umelecké diela a prispievať do wrapping priemyslu niečím novým.

Preto WrapStyle podporuje vývoj konfigurátora zabalenie do auta s názvom 3D Changer. Táto aplikácia je založená na 16 rokoch skúseností v odbore balení automobilov, diskutovaných s profesionálmi, aby vyhoveli ich potrebám a pomohli im s každodennou prácou.

Tento nástroj je určený hlavne pre wrap obchody a grafické dizajnérmi. Môžu ho použiť pre svoje vlastné potreby alebo umožniť svojim zákazníkom pohrať sa, prezrieť si ich nový dizajn obalu vozidla alebo vybrať novú farbu zo 430 fólií od Avery, 3M, Oracal alebo KPMF.

3D Changer umožňuje užívateľom prezerať návrhy na viac ako 90 realisticky vyzerajúcich modeloch vozidiel a vytvárať úžasné vlastné vizuály.

Nielen, že môžete importovať svoj dizajn obalu, ale aj vaše logo, prispôsobiť scény a použiť veľa ďalších skvelých funkcií. Zapojte svojich zákazníkov do procesu vytvárania ich vysnívaného auta, pomôžte im s rozhodovaním a pridajte 2D šablónové prezentácie s 360 náhľadmi, 3D obrázky alebo videami.

3D Changer tiež obsahuje náhľady návrhov pripravených na zakúpenie, tlač a polepenie. Tieto designy dodáva spoločnosť Wrapstock.com a jej skúsení dizajnéri.

Aplikácia je navrhnutá pre PC i iMac (Windows a iOS) a je k dispozícii na 3dchanger.com. Môžete si vyskúšať BEZPLATNÚ verzii s obmedzenými funkciami alebo zakúpiť PRO pre profesionálov. WrapStyle poskytuje svojim franšízantom po celom svete konfigurátor bez ďalších nákladov.