Náš príbeh v magazíne Forbes

Sme hrdí na to, že s vami môžeme zdieľať náš príbeh prostredníctvom Forbes Cesko. Bola to dobrá skúsenosť a cítime hlbokú vďačnosť za túto príležitosť. Na šiestich stránkach sa dozviete, ako sa WrapStyle z malej garáže v Zlíne stal medzinárodným gigantom.

Naši zakladatelia, Martin Tureček a Marek Čepica, sa prvýkrát podelili o svoje vzostupy a pády s médiami a tiež o určitej míľniky na ceste WrapStyle. Je to všetko o pevnom priateľstve, tvrdej práci a odhodlanie. Okrem toho to bola bláznivá jazda dláždená veľkou dávkou šťastia a punku.

Samozrejme, WrapStyle by nikdy nebol veľký a medzinárodnej bez všetkých partnerov po celom svete. Sme radi, že sa stretávame s rôznymi kultúrami a mentalít, špecifikami trhu a zdieľame ich naprieč celou skupinou.

V súčasnej dobe máme po celom svete viac ako 25 pobočiek a tešíme sa na skoré otvorenie nových akvizícií.

Naše ciele tu rozhodne nekončí, pretože sme zahájili nové projekty, ako sú Wrapstock, 3D Changer a Unreal Exists. Online knižnica s univerzálnym dizajnom ide ruka v ruke s našim konfigurátorom 3D automobilov s názvom 3D Changer, to všetko podporuje virtuálna realita vytvorená spoločnosťou Unreal Exists.

Radi by sme ocenili každého, kto je súčasťou WrapStyle, pretože záleží na každom detaile a vy robíte rozdiel. #WrapStyleFamily

Photo: Michael Tomeš (Forbes)

Kliknite na obrázok a prečítajte si celý článok.