Netopierí dizajn pre Lady Hoonigan!

Predpokladáme, že Ninu nemusíme predstavovať európskym milovníkom automobilov a driftujúcej scéne, kde sa jej hovorí Lady Hoonigan. Táto očarujúce slovenské vodička je známa svojou driftovacia školou, ktorá odráža jej vášeň pre silné autá, ktoré neustále mieri do strany.

Táto vodička sa rozhodla nechať obaja svoje autá redesignovať celopolepu a pri tejto príležitosti sme spojili svoje sily s pobočkami @wrapstyle v Českej republike, @wrapstock a tímom @3dchanger. Tím 16 Wrapper mal pred sebou výzvu – polepiť obe autá do 8 hodín v garáži @wrapstyle_zlin, ktorá ponúkla prístrešie pre túto akciu. Wrapstock vytvoril dizajn, ktorý nazývame Bat Lady Hoonigan. Je univerzálny a je k dispozícii na wrapstock.com

Prečo sme sa rozhodli pre dizajn z wrapstock.com? Pretože Wrapstock ponúka ohromujúci dizajn, ktorý sa ľahko polepuje! Zvlášť keď sa pozrieme na dva rôzne vozy s rovnakým dizajnom. Wrapstock uľahčuje akúkoľvek modifikáciu alebo zmenu farby rýchlo. Univerzálny dizajn bol správnou voľbou!

3D Changer umožňuje vidieť vzhľad vozidla pred inštaláciou pomocou 3D obrázkov a navyše – video, vďaka ktorému je živšie a živšie. Skutočnou pridanou hodnotou je, že zákazníci nemusia nič platiť vopred a môžu vidieť, ako vyzerá skutočný výsledok. 3D Changer je revolučným nástrojom pre baliace priemysel. Sme hrdí na tím 3D Changer!