Nová pobočka Wrapstyle otvorená v Bahrajne

Wrapstyle oslavuje ďalší úspech! Sme veľmi hrdí, že Vám môžeme oznámiť otvorenie ďalšej novej pobočky Wrapstyle, tentoraz na Blízkom východe v Bahrajne.

Naša nová pobočka práve otvorila svoj moderne vybavený a štýlový shop, kde sa zákazníci budú cítiť naozaj príjemne. Skúsený tím zamestnancov pobočky Wrapstyle Bahrain bol odborne preškolený a je pripravený Vám ponúknuť tieto služby: wrapping, ochrana laku, design, tónovanie skiel, detailing a wrapping interiéru.

CEO spoločnosti Wrapstyle Martin Tureček na otvorenie novej pobočky uviedol: „Sme veľmi nadšení, že môžeme ponúknuť naše služby zákazníkom v Bahrajne a okolí. Veríme, že naše dlhoročné skúsenosti a znalosti vo wrappingu prinesú nový rozmer automobilovej kultúre v tomto regióne.“
S otvorením novej pobočky v Bahrajne dostáva Wrapstyle príležitosť predstaviť svoje jedinečné umenie a know-how novým zákazníkom na Blízkom východe.

Pokiaľ máte záujem o viac informácií o novootvorenej pobočke Wrapstyle v Bahrajne alebo o ich službách, môžete navštíviť ich oficiálny instagramový profil @wrapstyle_bahrain, facebookový profil @Wrapstyle Bahrain alebo ich priamo kontaktovať na telefónnom čísle +973 17 69 70 78 či email bahrain@wrapstyle.com.

Vítame Wrapstyle Bahrain do rodiny Wrapstyle!