3D CHANGER PRO 2

3D Changer je konfigurátor polepov áut určený pre spoločnosti a dizajnérov, ktorí sa polepům venujú. My vo WrapStyle sme si vedomí toho, aké dôležité je presne odprezentovať finálny vzhľad auta zákazníkovi. Preto podporujeme vývoj tejto prelomové aplikácie.

V októbri 2020 bola spustená nová verzia konfigurátora 3D Changer 2, ktorá posunula úroveň vizualizácie v 3D opäť na vyšší level. Okrem skvelej, takmer fotorealistické kvality zobrazenia áut a prostredia si užívateľ môže vybrať z viac ako 680 farebných fólií od rôznych značiek, pozrieť sa na designy z eshopu Wrapstock, upraviť auto zmenou farby kolies alebo bŕzd, alebo aplikovať iný materiál na rôzne časti auta.

Wrap shopy a dizajnéri môžu nahrať svoj grafický design a odprezentovať ho svojim zákazníkom pôsobivou cestou. Môžu tiež vyexportovať fotky alebo videa ve 3D vo vysokej kvalite a bez predchádzajúcich skúseností s 3D modelovaním.

Tím, ktorý sa podieľa na vývoji 3D Changer, sa neustálou prácou na aktualizáciách a vylepšeniach snaží zo 3D konfigurátore áut urobiť nový štandard v tomto odvetví.